top of page

Een geheel nieuwe garderobe voor 4you accountancy



Misschien hebben jullie het al gezien of opgemerkt; maar 4you accountancy heeft een nieuw jasje, nou eigenlijk een geheel nieuwe garderobe. Het was tijd voor vernieuwing en daar hebben we in 2014 de eerste stappen in gezet. Naast de nieuwe garderobe heeft 4you accountancy in 2014 de Smart Small Award gewonnen. Eigenlijk was 2014 een topjaar. En we zijn van plan om van 2015 ook een topjaar te maken!


Smart Small Award Het begon met de Smart Small Award. Deze award is een initiatief van vakblad Accountancynieuws en ING Nederland en staat voor innovatie. In 2014 is bekend gemaakt welk middelgroot accountantskantoor in Nederland met de meest grensverleggende ideeën komt. En dat waren wij! 4you accountancy mag zich nu het meest innovatieve accountantskantoor van Nederland noemen. Één jaar lang!


Maar waarom, dat zal ik uitleggen: 4you accountancy heeft een revolutionair systeem ontwikkelt waarbij de ondernemer met één druk op de knop precies kan zien waar hij of zij staat: realtime en online sturingsinformatie om koers van organisaties van de klant te bepalen en daardoor hebben wij meer tijd voor de klant.


Wat de award ook ons heeft gebracht is dat 4you accountancy genoemd werd in, helaas, de allerlaatste publicatie van Frans Heitling, de hoofdredacteur van Accountancynieuws.


Accountancynieuws Na 10 jaar vol passie heeft Frans Heitling zijn laatste bemoedigende woorden gebracht. Wat mij heeft geraakt zijn zijn woorden. Frans heeft met name aandacht besteed aan de belangrijke lichtpuntjes die er zijn. En heeft daarop een voorsprong genomen. Naast Jan Hommen, de nieuwe bestuursvoorzitter van KPMG, die man van het jaar 2015 werd genoemd kreeg Marie-Pauline Lauret al de titel als vrouw van het jaar 2015! En last but not least werd mijn naam genoemd: Antoinette Dijkhuizen, één van de lampiondragers. Voor degene die het niet gelezen hebben: aantoonbaar de klant centraal stellen, state-of-the-art automatisering, een op diversiteit gericht personeelsbeleid en veel dingen goed doen. Ik ben er stil van. Misschien zelfs een beetje verlegen.


Met al deze mooie woorden, heeft Frans het jaar 2015 op mooie treffende wijze geopend.

SOCIAL MEDIA:

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

RECENTE POSTS: 

bottom of page