top of page

4you accountancy groeit met de klant mee


Aan mij werd van de week de vraag gesteld ‘Welk beeld komt bij je boven als je aan een onderneming denkt?’ Mijn antwoord was een ’boom’. Het beeld dat bij mij opkwam was een mooie grote oude boom waarin je de sporen van het leven ziet. Met veel jaarringen door de vele fases die een onderneming ondergaat.


#Happy Ondernemer Elke boom heeft zijn eigen groeikracht. Een jonge boom wordt geplant, soms met een kleine ondersteuning, en de groei begint. Verschillende factoren zijn van invloed op de groei; de soort bodem, de atmosfeer en de mineralen waaraan de boom is blootgesteld. Waarvan de weersomstandigheden van beperkte invloed zijn op de groei. Eke boom groeit kalm en gestaag door en als de tijd rijp is brengt hij vruchten voort. Zo gaat dat ook bij een onderneming. Een ondernemer heeft een droom en gaat van start. Hij kiest zijn doel en gaat ervoor. Hij komt terecht in allerlei weersomstandigheden. Van heftige najaarsstormen, die hij ternauwernood kan doorstaan tot mooie zonnige tijden waarin hij de vruchten kan plukken. Als een onderneming mooie vruchten voortbrengt, dan is hij gezond, maar als de vruchten niet willen groeien, dan is er iets aan de hand.


Ondernemerschap De wortel is de vertrouwensrelatie met de accountant. Hoe steviger de deskundigheid en betrokkenheid van de accountant, hoe meer deze van toegevoegde waarde kan zijn voor de ondernemer. In tijden van economische crisis herken je de kwaliteit van de accountant. Juist in deze fase gaat het om de vraag: ‘Ben je er als accountant voor de ondernemer op het moment dat het er echt toe doet?’ Wij willen er heel graag zijn voor onze klanten en ze helpen om de financiële stuurinformatie tijdig beschikbaar te hebben, zodat zij hun dromen kunnen realiseren en hun onderneming kunnen laten groeien.

SOCIAL MEDIA:

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

RECENTE POSTS: 

bottom of page